Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Respect Award voor Rob Café

Het is het bestuur van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid een groot genoegen om deze blijk van waardering te mogen uitreiken aan Rob Café.

Ondernemer pur sang die alle sportverenigingen (maar dan ook alle) en andere verenigingen op de een of andere manier helpt. Jarenlang voorzitter van de SIK (Stichting Indoor Tennis) en de Jeugdcommissie geweest. Voor het medische goede doelen transport van Nederland naar Suriname geïnitieerd door Ruud Klint helpt hij kosteloos de spullen op te slaan en pallets op te halen van heinde en verre.

Ook organiseert hij bridgecursussen (voorheen deed zijn vader dit en op papier nog steeds) en tijdens Koningsdag is hij nauw betrokken bij de Bridge Drive waar veel mensen het hele jaar naar uitkijken. 

Vorig jaar heeft hij 2 mensen het leven gered door snel en adequaat te reageren toen zij een hartstilstand kregen. Zonder de hulp van Rob en de beschikbare AED waren er 100% zeker slachtoffers gevallen. Zelf heeft hij ook een AED buiten de zaak hangen en is betrokken bij de groep mensen die direct hulp kunnen en willen geven in geval van een hartstilstand in Nieuw-Vennep. 

Rob initieert ook AED cursussen bij TC de Kikkers, maar verwelkomt daarbij ook deelnemers die geen lid zijn met open armen. 

Als er een optreden geregeld moet worden voor de senioren middag georganiseert door de Vennepse Spelen, regelt en sponsort Rob direct het koor “Droger Kan Het Niet”. Hij zorgt ervoor dat alle 250 aanwezige senioren een top middag hebben, door iets leuks te regelen en vervolgens uit volle borst mee te zingen.

Op educatief gebied ziet Rob ook kansen, zo heeft hij bij de Antoniusschool een heus bijenhotel gedoneerd. Hierdoor hebben de schoolkinderen een mooi stukje natuur in de achtertuin.

Rob is de vereenzelviging van een man die niet in de spotlights wil staan, alles doet voor anderen en zichzelf soms vergeet. Een op en top Venneper die ons dorp mooier, leuker en veiliger wil maken en dit de normaalste zaak van de wereld vindt.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep