Respect Award 2018 voor Dirk Molenaar

Het is het bestuur van de Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid een groot genoegen om deze blijk van waardering te mogen uitreiken aan Dirk Molenaar. Als stem van Nieuw-Vennep is Dirk al vele jaren luid en duidelijk hoorbaar door de straten van ons dorp. Tijdens de trekkertrek, de autocross, op de decemberhoeve, bij het ringsteken en andere dorpsactiviteiten schalt Dirk zijn stem als sfeer verhogend element over de diverse evenemententerreinen.

Daarnaast zijn de optredens als veilingmeester bij de kerk veiling en zijn nimmer aflatende enthousiasme bij de verloting tijdens de cabaretavonden van de PJG legendarisch te noemen. Dit alles draagt bij om de homogeniteit van de Vennepse gemeenschap niet aflatend op een ongekend niveau te houden.

Bovendien is Dirk niet te beroerd om kinderen uit de stad het plattelandsleven met de daarbij behorende Vennepse mentaliteit te laten ervaren door de kinderen zelf hun patat van A tot Z te laten bereidden. Dan zijn er nog zijn inzet voor de Rotary en de voedselbank.

Hier bovenop getuigd Dirk van een groot sociaal hart door simpelweg zaken als kerstbroden, pioenrozen of spruiten, vers van het land, te bezorgen bij de minderbedeelden. Dit alles maakt het niet meer dan vanzelfsprekend dat wij als OVHZ groot respect hebben voor de maatschappelijke inzet van Dirk Molenaar en daarom ook trots zijn deze Respect Award aan hem te mogen uitreiken.