Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

In 2010 heeft de Respect Award een koninklijk tintje, vooral ook een oranje tintje. Graag reiken wij de Award dit jaar uit aan een ondernemer die zich daarnaast met volle overtuiging aan het voorzitterschap weidt van de Oranjevereniging Beatrix.

Zijn naam is; John Stassen

Een regelneef, die zijn zakelijke talenten om te delegeren ook aanwendt om de vereniging te leiden en vele goede doelen te realiseren en te ondersteunen. Een mensen-mens die zijn netwerk gebruikt om alles voor elkaar te krijgen. Als een pittbull bijt hij zich vast in schijnbaar onoplosbare problemen om toch een positieve uitkomst te bewerkstelligen.

John zet alle zeilen bij om de club op de kaart te houden. Uitzonderlijk ook is de grote tegenstelling tussen zijn zakelijke bezigheden en zijn inzet voor het sociaal maatschappelijk belang. Om bijvoorbeeld het evenemententerrein te realiseren. Of vrolijk rond te rijden tijdens de Oranje Avond 4 Daagse in zijn oranje Necaf. Niet te missen en niet te evenaren.

Hij geniet ook volop van die aandacht. Het Koninklijke oranje past hem wel. En wij zijn blij met zijn grote inzet voor de hele regio. 

Met alle respect en waardering!

Het moge de voorzitter dan ook behagen deze Award uit te reiken en wij hopen nog vele jaren samen te werken en resultaten te behalen.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep