Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

In 2103 ging de Respect Award van de OVHZ naar een man met puur Venneps bloed in de aderen.

We hebben het over Peter Bokhorst.

Het is een man die je bij tal van Vennepse activiteiten tegen het imposante lijf kan lopen. Iemand op wie er altijd een beroep gedaan kan worden en die het ook nimmer laat afweten.

Je zal hem tegen komen tijdens de door de Oranje Vereniging Beatrix georganiseerde feestweek. En ook bij de organisatie en de uitvoering van de uitermate populaire avondvierdaagse kan je niet om hem heen.

Hij heeft zitting in de werkgroep DINCK, die zich nadrukkelijk bezighoud met de ontwikkeling in de Nieuwe Kom. In zijn hoedanigheid als directielid bij PGM bakker bouw heeft hij diverse bestuurlijke taken gerelateerd aan zijn vakgebied.

Maar bovenal heeft hij deze blijk van waardering te danken voor zijn inzet en actieve houding om kinderboerderij de Dierenvreugd in zijn volle glorie te doen laten herrijzen.

Zoals bekend verkeert de kinderboerderij in Nieuw-Vennep in een slechte staat. Een heftige brand is daar mede debet aan. Peter heeft het voortouw genomen hier iets aan te doen. Hij is er in geslaagd om allerlei lagen in de Vennepse samenleving te mobiliseren en te activeren om de Dierenvreugd zijn oude glans terug te geven.

We hebben het dan over de scholen, met name de technische school die zo in staat is de leerlingen te voorzien in de broodnodige praktijk ervaring. Ook zijn diverse bouwbedrijven betrokken bij de renovatie. Dit gebeurd door het verstrekken van bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. Het bedrijfsleven, de oranje vereniging de dorpsraad en de burgerij, kortom heel Nieuw-Vennep draagt zijn steentje bij of gaat dit nog doen.

Met name zijn inzet heeft er toe geleid dat de overbekende oer- Vennepse niet lullen maar aanpakken mentaliteit weer eens in volle glorie zichtbaar is.

En dat verdient ons Respect.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep