Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Als bruggenbouwer tussen inwoners – maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven van Nieuw-Vennep en omstreken kunnen we hier van een fenomeen spreken. De niet te stuiten ideeënstroom van Freddy Scheffer is voor onze regio zo zinvol, dat we in Nederland ook echt op de kaart staan.

Dat heeft alles te maken met de evenementen die hij organiseert en tot een goede afloop weet af te ronden. Zijn omgang met zijn gasten en bezoekers van de evenementen is van het nivo rechttoe / rechtaan, zonder dubbele bodem weet iedereen waar hij of zij aan toe is.

De omgang met het gemeente bestuur en politie is niet anders en daardoor wordt hij ook door deze partijen zeer gewaardeerd.

Als geïmporteerde Knuffeltukker heeft hij bewezen goed geïntegreerd te zijn en zich het doorzettings vermogen te hebben aangemeten van onze regio. Tegenslagen zijn hem ook niet onbekend. Het getuigt van grote klasse om met de Bolle Olifant voor de jeugd een zodanige plek te creëren waar men zich veilig voelt.

De combinatie van Grand Café en ontmoeting plaats voor inwoners en bedrijfsleven is ook een goede keus. Wij zijn er buitengewoon trots op om de OVHZ Respect Award 2009 te mogen uitreiken aan Freddy Scheffer en niet te vergeten zijn trouwe medewerkers, want hij is en blijft een teamplayer.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep