Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow
Uw onderneming in de spotlights tijdens een OVHZ evenement

Mogelijkheden voor uw onderneming

Overweegt u om uw onderneming via de OVHZ evenementen in de schijnwerpers te zetten? We bieden verschillende mogelijkheden die u de kans geven om uw onderneming op een unieke manier te promoten en je betrokkenheid bij OVHZ evenementen te tonen. Er zijn drie mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

Op Bezoek Bij Uw Onderneming

Laat OVHZ leden op bezoek komen bij uw onderneming! We geloven in de kracht van persoonlijke connecties en willen onze leden nog beter leren kennen. Dit is een uitstekende kans om uw onderneming te presenteren aan de leden en mogelijk zelfs aan uw eigen netwerk. Ondernemers en medewerkers zijn oprecht geïnteresseerd in het ontdekken van uw ondernemingsverhaal en hoe we elkaar kunnen versterken.

Kosten: volledig voor uw onderneming
Pagina HC Nieuws plus € 250,-

 

Sponsoring Borrel

Zichtbaarheid is essentieel, en onze OVHZ borrels bieden de ideale gelegenheid om uw onderneming te presenteren aan onze leden. Met deze optie bent u een prominente partner tijdens ons evenement, met mogelijkheden voor logo-uitingen, promotiemateriaal en een speciale vermelding tijdens de borrel. Het is de perfecte gelegenheid om zowel informeel als effectief met anderen in contact te komen.

Kosten: € 350,-

 

Sponsoring Kennisborrel

Als uw onderneming sterk gericht is op kennisdeling en expertise, is onze kennisborrel een uitstekende match. Deze mogelijkheid biedt ruimte voor interactie en presentatie van uw specialiteiten. We moedigen sprekers en workshops aan, waardoor u de kans krijgt om uw kennis te delen en uw onderneming als expert op uw vakgebied te profileren. Zijn er meerdere ondernemingen die een kennisborrel op 1 namiddag/avond willen organiseren? Dan kunnen we combineren en worden de kosten gedeeld.

Kosten: Maatwerk

 

OVHZ denkt in mogelijkheden

Welke mogelijkheid u ook kiest, we streven ernaar om een op maat gemaakt pakket te bieden dat past bij de doelen en waarden van uw onderneming. Samen zorgen we voor een vruchtbare samenwerking die niet alleen onze evenementen versterkt, maar ook de zichtbaarheid en het succes van uw onderneming vergroot.

Voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden en hoe we samen kunnen werken, neem contact met ons op met Peter Bokhorst via of vul hieronder vast in welke mogelijkheid u onderzoekt. Peter neemt dan zo snel mogelijk contact op en bespreken we de mogelijkheden.

Communicatie online en offline

Alle evenementen worden gepubliceerd op onze social kanalen en op onze website. Onze leden ontvangen een uitnodiging per mail en altijd een herrinnering voorafgaand aan het evenement. Tijdens een Op Bezoek Bij en een Kennisborrel zal een fotograaf op kosten van OVHZ aanwezig zijn. De afbeeldingen ontvangt u ook voor eigen gebruik en worden daags na afloop van het evenement gedeeld op onze website en social kanalen. In de ZuidPost die twee maal per jaar verschijnt wordt ieder evenement op de agenda geplaatst met uw bedrijfsnaam en na afloop worden een aantal afbeeldingen geplaatst in de rubleik "terugblik".

We kijken ernaar uit om contact te hebben!

Aanmelden

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep