Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow
BusinessPark Nieuw-Vennep Zuid

 

OVHZ schenkt aan de Zonnebloem

Tijdens de OVHZ kerstborrel op 14 december heeft OVHZ, dè ondernemersvereniging van Haarlemmermeer, een gulle donatie van €1500 overhandigd aan de lokale afdeling van de Zonnebloem afdeling Abbenes/Nieuw-Vennep. Alle aanwezige leden doneerden een bedrag wat resluteerde in een prachtige cheque.

OVHZ voorzitter Ben Perdaan was verheugd om de cheque te overhandigen aan de enthousiaste Zonnebloem voorzitter Aaltje Talens. De donatie is bedoeld ter ondersteuning van de verschillende activiteiten en initiatieven die de Zonnebloem organiseert voor mensen met een lichamelijke beperking.

De Zonnebloem

De Zonnebloem is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking en tracht hun levenskwaliteit te verbeteren door middel van sociale activiteiten, bezoekjes en evenementen. De donatie van OVHZ zal bijdragen aan het mogelijk maken van deze waardevolle programma's en het creëren van meer mogelijkheden voor ontmoeting en plezier.

Namens OVHZ sprak Ben Perdaan zijn waardering uit voor het waardevolle werk dat de Zonnebloem verricht. "Wij zijn dankbaar voor de gelegenheid om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. De Zonnebloem doet geweldig werk, en we hopen dat deze donatie zal helpen bij het realiseren van nog meer positieve ervaringen voor de mensen die zij ondersteunen."

De Zonnebloem Abbenes/Nieuw-Vennep bedankt OVHZ hartelijk voor hun vrijgevigheid en is verheugd over de steun om hun missie verder te verwezenlijken.

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep