Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow
Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024

 

Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 

In een schitterende James Bond-film setting, heeft DJMiddelkoop, de prestigieuze Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 gewonnen.

Dit gebeurde tijdens het glamoureuze James Bond gala, georganiseerd door MeerBusiness Haarlemmermeer, een hoogtepunt in de lokale zakenwereld.

Luchtvrachtspecialist DJMiddelkoop

De bekende luchtvrachtspecialist werd tijdens het gala op 8 december in het zonnetje gezet, een evenement dat bekend staat om zijn sprankeling en stijl. DJMiddelkoop, bekend om zijn innovatieve benadering in de logistieke sector, heeft zich onderscheiden door een uitzonderlijke bijdrage aan de lokale economie van Haarlemmermeer.

Erkenning voor het hele team

"We zijn door het dolle heen!", aldus Rob Middelkoop  "Deze prijs is een erkenning van het harde werk en de toewijding van ons hele team in de luchtvracht- en transportindustrie."

Meerbusiness Haarlemmermeer

Het gala, een evenement vol verrassingen en entertainment, weerspiegelde de spannende wereld van het ondernemerschap. Willemijn Jansen, directeur van MeerBusiness Haarlemmermeer, benadrukte het belang van dergelijke evenementen:

"We zijn trots op DJMiddelkoop en alle genomineerden. Zij zijn de drijvende krachten achter onze bloeiende lokale economie."

Met het winnen van deze prijs, vestigt DJMiddelkoop zich nog meer als een leidende kracht in de regio Haarlemmermeer en een inspiratie voor toekomstige ondernemers.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep