Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Data Privacy Dag 27 januari 2023

Lever privacygevoelig materiaal in en voorkom datalekken 

Namens de CA+ gecertificeerd datavernietigingsbedrijven voor het vertrouwelijk vernietigen van Archieven en data dragers nodigt Brantjes Data-Vernietiging u van harte uit om op 27 januari 2023 tussen 09.00 en 16.00 uur kosteloos privacygevoelig materiaal in te leveren.
Met dit initiatief voor het inleveren van privacygevoelig materiaal willen de Nederlandse CA+ gecertificeerde bedrijven aandacht vragen voor het gevaar van datalekken van persoonlijke gegevens. De focus ligt tegenwoordig, mede door de AVG, voornamelijk op online. Hierdoor wordt wat we offline, dus fysiek, in ons bezit hebben vaak vergeten.

Vertrouwelijke gegevens in privébezit

Nog steeds eindigen bankafschriften, belangrijke aantekeningen, verslagen met namen, oude administraties en datadragers zoals oude laptops, tablets en mobiele telefoons bij de openbare inleverpunten of gewoon op straat bij het oudpapier. Met het thuiswerken hebben we steeds vaker een document met vertrouwelijke gegevens in ons privébezit. We printen minder, maar wat we printen is vaak veel vertrouwelijker. Een zakelijk documentje dat we op de privé laptop of andere datadragers opslaan vergroot de kans op datalekken.

Voorkom datalekken van persoonsgegevens

Het is de tweede keer dat deze bewustwordingscampagne georganiseerd wordt. Er is speciaal gekozen voor de week van de internationale Data Privacy, van 23 t/m 28 januari 2023. In aanloop naar de inleverdag op vrijdag 27 januari willen we zoveel mogelijk mensen bewust maken van het feit dat privacygevoelig materiaal niet in de oudpapierbak of de electronica-container thuis hoort. ‘Ga hier zorgvuldig mee om en voorkom datalekken van persoonsgegevens’, is onze boodschap.

CA+ Data Privacy Dag

Op vrijdag 27 januari 2023 tussen 09.00 uur en 16.00 uur kan iedereen kosteloos privacygevoelig materiaal inleveren bij de professionele en gecertificeerde bedrijven voor datavernietiging in Nederland. Bij Brantjes Data Vernietiging kunt u op deze dag kosteloos papieren archieven, laptops, mobiele telefoons, harde schijven & SSD-kaarten inleveren.  Alle informatie vindt u op dataprivacyweek.nl.

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep