Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

EHBO Nieuw-Vennep ontvangt cheque

Tijdens de kerstborrel nodigden wij het bestuur van EHBO Nieuw-Vennep uit met een bepaalde reden. Alle aanwezigen werd gevraagd een donatie te doen voor een loklaar goed doel. Nadat alles bijelkaar opgeteld was kon er een fantastische cheque ter waarde van maar liefst € 1500,- uitgereikt worden aan vlnr: Petra Stroomer, Jose van Duijvenbode en Gert-Jan Slot. 
 
Dit bedrag gaat gebruikt worden om een pipo-wagen om te toveren tot een EHBO post die zij kunnen inzetten tijdens de vele evenementen in Nieuw-Vennep en omstreken. Tijdens de kerstborrel stonden er ook al verschillende ondernemer op om de wagen aan de binnenkant af te timmeren, een opslagplek aan te bieden, de keuring te verzorgen en het onderhoud voor hun rekening te nemen! Al met al een zeer geslaagde actie voor deze hardwerkende vereniging die zitten te springen om nieuwe bestuursleden. 
 
Voor veel evenementen (of organisaties van evenementen) is het moeilijk om een EHBO post neer te zetten die voldoet aan (regels, zoals gesteld in) de veldnorm evenementenzorg. Met een mobiele post kan voorzien worden in een onderkomen voor de aanwezige EHBO-ers maar ook een prettige behandelruimte voor de slachtoffers die hulp behoeven.
 
Wist u dat een EHBO-diploma verplicht is binnen uw onderneming? Goed om te weten is dat EHBO vereniging Nieuw-Vennep ook opleidingen verzorgd waarvoor ingeschreven kan worden? In januari zullen er, bij voldoende aanmeldingen, 2 opleidingen van start gaan, één opleiding zal worden gehouden op 10 woensdagavonden en één opleiding zal worden gehouden op 2½ zaterdagen. Dit is inclusief het afsluitende examen met onafhankelijke examinatoren van het Oranje Kruis. Inschrijven kan online!
 
 
Foto door Robert Joore

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep