Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Meet Greet Experience Haarlemmermeer

In Haarlemmermeer organiseren 7 voortgezet onderwijs-scholen een groot evenement voor ruim 900 vmbo-leerlingen. Voor dit nieuwe initiatief is uw hulp en steun nodig.

Event op 14 februari

De organisatie is op zoek naar bedrijven die zich beschikbaar stellen om op dinsdag 14 februari in Claus Park Collection het gesprek aan te gaan met misschien wel uw toekomstige medewerker. Het evenement vindt plaats tussen 08:30 en 16:00 uur. 

Snuffelstage op 14 maart

Op dinsdag 14 maart vindt dan een snuffelstage plaats. Een groep leerlingen zal meelopen in uw bedrijf. Daarnaast kunnen de leerlingen ook kennismaken met verschillende mbo-scholen. Zo kan een leerling direct zien welke opleidingen er kunnen horen bij een bepaald beroep. 

Toekomstige medewerkers

Vmbo-leerlingen zoeken vaak in hun eigen regio, waarin zij opgroeien, hun toekomst en leren het beste midden in de maatschappij. Leerlingen staan voor de lastige opgave om keuzes te maken voor hun toekomst. Het is de taak van scholen, het bedrijfsleven en ouders om een leerling zich te laten oriënteren en ervaringen op te laten doen in de mogelijkheden die zij hebben in onze maatschappij.

Zo kunnen zij allemaal hun plek vinden in de samenleving van morgen. We zijn op zoek naar zowel beroepskrachten als opleidingsinstituten.

DOET U MEE?

Meld u aan via de website: meetgreetexperience.nl of stuur een e-mail naar:  of  

Informatieavond op 20 januari 

Op dinsdag 10 januari vanaf 19:00 uur vindt de informatie avond plaats voor ondernemers, bedrijven en het MBO. Dit evenement gaat plaatsvinden in het HVC aan de Noorderdreef 175 in Nieuw-Vennep. U kunt dit alvast in uw agenda zetten, de uitnodiging hiervoor volgt.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep