Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Opening Belevingstuin Westerkim

Op 17 juni vond de officiele opening van de "Belevingstuin" in de Westerkim plaats. Namens alle OVHZ leden is prachtige plantenbak aangeboden. Uiteraard gemaakt door één van onze leden: Tuincentrum Suidgeest, die het gehele project heeft begeleid. Met dank aan Magda Buchner, die ons heeft gevraagd een bijdrage te doen.

Maatschappelijk doel

Als OVHZ vinden wij het belangrijk dat we lokale maatschappelijke doelen ondersteunen. De Westerkim is zo'n Nieuw-Venneps doel waar wij warme banden mee hebben. Als er dan een verzoek binnenkomt om te helpen een tuin aan te kleden waar bewoners van het zonnetje en de buitenlucht kunnen genieten, dan is ons antwoord namens al onze leden uiteraard volmondig: "Wij helpen jullie".

Belevingstuin

De wens was er al langer om de tuin in te richten zodat er heerlijk gezeten kan worden. Na de nodige vergunningen aangevraagd te hebben is er na twee jaar, met behulp van lokale ondernemers en een ijzersterk team van vrijwilligers een prachtuge tuin gerealiseerd. Tijdens de opening scheen de zon uitbundig en werd er zichtbaar genoten van het groen en de vrolijke kleuren in de tuin.

Opening door kersverse wethouder

Op woensdag 15 juni werd Charlotte van der Meij (D66) officieel geïnstalleerd en de opening belevingstuin Westerkim was haar eerste officiele taak in haar nieuwe functie. "Zo'n eerste keer vergeet je nooit meer", aldus Charlotte van der Meij die het initiatief prachtig vond en ruim de tijd nam om de hele tuin te bewonderen met een van de bewoners en een commissielid die de belevingstuin hebben geinitieerd.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep