Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Burgemeester knipt lintje Schenk Makelaars

Het team van Schenk Makelaars werkt al meer dan een jaar vanuit hun prachtige duurzame pand aan de Taurusavenue 183 in Hoofddorp. Door corona was er tot 25 mei jl. geen gelegenheid om een officiële opening te houden. Aan burgemeester Marianne Schuurmans de eer om nu dan toch het lintje door te knippen.
 
Almar Bouwman, al vele jaren partner bij Schenk Makelaars, heette de aanwezigen welkom. “Het is fijn om alsnog de officiële opening te kunnen doen en ons jubileum te vieren, ook al zijn we inmiddels een jaar verder en bestaan we 21 jaar.....”. Vervolgens was het de beurt aan burgemeester Marianne Schuurmans om de openingshandeling te verrichten. In haar speech vertelde de burgemeester dat zij elke dag geniet van het uitzicht vanuit haar tijdelijke kantoor aan de Taurusavenue. “Vanuit mijn raam kijk ik uit op dit prachtige gebouw”, vertelde mevrouw Schuurmans. “De oude aardappelschuren van Boerderij Den Burgh zijn herbouwd en met een prachtig resultaat. Het vormt een eenheid met het naastgelegen restaurant Den Burgh. Het heeft een monumentaal aanzicht, maar is tegelijkertijd voorzien van alle moderne technieken en het is duurzaam. Hier staat een prachtig kantoor op een unieke plek, letterlijk onder de rook van Schiphol en het hoedend oog van de gemeente...”

De burgemeester memoreerde een column die zij ’s ochtends op de radio had gehoord. Het ging over een ondernemer in een klein dorp. Hij wist als geen ander dat in eerste instantie zijn bedrijf op orde moest zijn, maar daarna dat hij ook deels verantwoordelijk was voor het groter geheel. Hij sponsorde de ijsclub, hij regelde sponsors voor een groot evenement en zorgde voor verkeersregelaars bij de autocross en de intocht van Sinterklaas. De columniste eindigde haar betoog met de opmerking: ‘Nederland is gebouwd op mensen als deze ondernemer’. “En”, vervolgde de burgemeester, “ik zou hier zo maar kunnen zeggen: Nederland, Haarlemmermeer, is gebouwd op mensen zoals Laurens Schenk en zijn team. Want ook deze ondernemers doen ongelooflijk veel voor Haarlemmermeer.  Het nieuwe kantoor is jullie van harte gegund. Met dit pand is en blikvanger aan dit stukje polder toegevoegd. En het voegt zeker iets toe aan mijn uitzicht....”.

Almar Bouwman en Laurens Schenk bedankte de burgermoeder voor het doorknippen van het lint. Daarmee was de officiële opening een feit. Laurens bedankte ook al zijn collega’s van hun geweldige team en speciaal zijn voormalig werkgever Henk Kuivenhoven. Aan hem heeft hij veel te danken. “Maar dat heb ik zeker ook aan mijn ouders, die mij vanaf het eerste uur hebben bijgestaan en geholpen. En dat nog steeds doen.”

Daarna konden de vele genodigden genieten van een drankje en een walking dinner, verzorgd door een drietal lokale ondernemers, waaronder De Rustende Jager uit Nieuw-Vennep

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep