Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Omdenken op de arbeidsmarkt | GRATIS EVENT

Kom je laten inspireren over de uitdagingen van de krappe arbeidsmarkt. En ontmoet andere werkgevers vooraf en na afloop tijdens de borrel.

Datum en tijd: di 24 mei 2022
15:30 – 18:00  uur

Locatie

KPMG Meijburg & Co
Laan van Langerhuize 9
1186 DS Amstelveen

Wat houdt het evenement in?

Tijdens dit werkgevers event gaan we elkaar inspireren. We gaan omdenken zodat de schaarste op de arbeidsmarkt niet meer een probleem is, maar een uitdaging die je met creativiteit en kennis succesvol aangaat. We laten experts aan het woord die ons zullen verrijken met inzichten en aansprekende voorbeelden.

We hebben het over diversiteit en inclusie en wat een inclusieve bedrijfscultuur aan voordelen biedt. Hoe je nieuwe medewerkers aantrekt en hoe je ervoor zorgt dat je huidige medewerkers niet weglopen nu de vacatures voor het oprapen liggen. We laten werkgevers aan het woord die mensen met een arbeidsbeperking binnen hun bedrijf hebben werken en daar heel blij mee zijn. En er komen tips voorbij hoe je jouw bedrijf als potentiële werkgever onder de aandacht brengt en sollicitanten aantrekt.

Maar aan gezelligheid ontbreekt het ook niet. Vooraf en na afloop van het inhoudelijke programma gaan we, nu het weer kan, natuurlijk elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. Doe je mee?

Ken je andere werkgevers voor wie dit interessant kan zijn? Fijn als je hen erop attendeert.

Programma

15:30: Inloop met koffie en thee en elkaar ontmoeten

16:00 - 17:00 inhoudelijk programma

17:00 - 18:00 borrel en elkaar ontmoeten.

Sprekers

  • Darshan Sloot is directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Zij is onze dagvoorzitter en zal het gesprek in goede banen leiden en de gasten in de zaal erbij betrekken.
  • Marita Brunning is consultant Diversiteit I Inclusie I Gelijkwaardigheid. IMarita spreekt over dit thema in relatie tot zelfreflectie, de ander echt zien en succesvolle bedrijfsvoering.
  • Lex Vonk is directeur van AM match. Hij neemt ons mee in "hoe het is om mensen van AM match in jouw bedrijf te hebben werken? Wat levert het op? Hoe vind je een medewerker die goed past bij het werk dat je kan bieden? Hoe kan AM match ontzorgen?"
  • Ingrid van Hesteren is operational manager van het Regionaal Werkcentrum Groot Amsterdam. Zij vertelt over de dienstverlening die het RWC kan bieden aan bedrijven.
  • Jurgen Stormmesand is partner bij Meijburg & Co. Jurgen zal ons meenemen in de fiscale en premierechtelijke voordelen voor enkele specifieke groepen werknemers in deze moeilijke arbeidsmarkt.”
  • Michal van Dantzig is bestuurslid van MKB Amsterdam (arbeidsmarkt en onderwijs) en recruitment-marketeer bij WinWinWerkt. Michal geeft tips over hoe je een goed aanbod van sollicitanten krijgt op je vacature. Wat is daar voor nodig?

Dit inspiratie werkgeversevent is mogelijk gemaakt door een grote sponsorbijdrage van KPMG Meijburg & Co en een subsidie van de arbeidsmarktregio Groot Amsterdam. Het initiatief en de organisatie is van MKB-Amsterdam in samenwerking met de Ondernemersvereniging Amstelveen, VNO-NCW Metropool AmsterdamRegionaal Werkcentrum Groot AmsterdamAM match en KPMG Meijburg & Co.

PS. Dit evenement is voor werkgevers. Heb je geen personeel en wil je om een andere reden deelnemen? Mail dan naar met een toelichting waarom je het graag wilt bijwonen.

AANMELDEN: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-omdenken-op-de-arbeidsmarkt-een-inspiratie-event-voor-mkb-werkgevers-323255504917

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep