Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

IMG 6389

 

Jaarlijks helpt OVHZ (Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid) een organisatie met haar kerstgedachte; Die kerstgedachte houdt in dat alle leden een maatschappelijk goed doel helpen door middel van een financiële ondersteuning. Dit jaar werd reeds in september besloten dat Hospice Bardo, door haar 20-jarige bestaan, al geruime tijd een mooi maatschappelijk doet bekleed in Haarlemmermeer en een bijdrage verdient voor al het goede werk.

Voor OVHZ voorzitter Ben Perdaan heeft Bardo sinds kort ook een persoonlijke betekenis.  Sinds enkele weken verblijft de moeder van Ben Perdaan in Hospice Bardo en ziet hij met eigen ogen hoe warm, hartelijk en goed zij daar verzorgd wordt. Een prachtige en bovendien professionele omgeving voor het leven met zicht op het einde.

Simone Koops, directeur van Bardo, ontving de cheque ter waarde van € 1500,--, en vertelde dat dit bedrag geïnvesteerd ging worden in het renoveren van een deel van de grote tuin bij Hospice Bardo aan het Jansoniushof in Hoofddorp.

Hospice Bardo is een palliatieve zorginstelling waar het leven in de laatste fase op een bijzondere mooie manier verzorgd wordt. Goed om te weten dat Bardo buiten de hospice ook palliatieve zorg verleent bij mensen thuis en een gerenommeerd leerhuis is waar alle zorgmedewerkers kennis kunnen opdoen met betrekking tot palliatieve zorg. Bardo heeft een grote groep van ruim 130 vrijwilligers die binnen en buiten de hospice tal van zaken oppakken, zoals onder andere het verzorgen van maaltijden, het onderhouden van de tuin en pand, voorlezen aan cliënten, administratieve ondersteuning en het verzorgen van bloemen in het hospice.

Wil u Hospice Bardo financieel stuenen? De QR code brengt u naar de donatiepagina van Hospice Bardo

qrcode wwwhospicebardonl

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep