Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

ADAMAS Inloophuis ontvangt cheque van OVHZ

Uit handen van OVHZ voorzitter Ben Perdaan en OVHZ bestuurslid Raimond van den Broek ontving Marcia de Groot van ADAMAS Inloophuis een cheque ter waarde van € 2500,-.

Adamas beweegchallenge

De OVHZ naam de uitdaging aan deed met haar leden mee aan de Adamas Beweegchallenge. Met als doel een flink bedrag op te halen voor de bezoekers en vrijwilligers van “ons” Adamas Inloophuis. Als beweging werd bedacht dat er in ieder geval iets moest plaatsvinden in de Hoofdvaart en zo werd het Sloepknoeien voor Adamas bedacht. In teams van 2 personen konden OVHZ leden zich inschrijven en een snelle ronde varen in een antieke sloep , er kon een gokje gewaagd worden en er konden online donaties gedaan worden.

Samen bewegen is altijd goed

Het hele evenement bracht een mooi bedrag op en alle aanwezigen hadden ook nog eens een ontzettende leuke middag. Ben Perdaan was zichtbaar trots; “Wij vonden het Sloepknoeien een leuk evenement dat wat ons betreft een traditie zou kunnen worden”. Volgend jaar weer dus, want samen bewegen of kijken naar een sportieve prestatie is en blijft altijd een mooie manier om samen te zijn.

ADAMAS Inloophuis ontvangt cheque van OVHZ

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep