Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Aan iedereen die het maar wil horen vertellen wij dagelijks dat wij trots zijn op u als ondernemer in Haarlemmermeer. Met z'n allen zorgen wij ervoor dat deze bloeiende gemeente economisch haar beste beentje voor zet.

Het is voor ons allemaal niet meer dan logisch dat wij elkaar helpen, steunen, voor elkaar in de bres springen en adviseren.

Juist daarom hebben wij bedacht dat het ook goed is deze trots als lid uit te kunnen dragen en hebben wij een vraag of een verzoek.

De onderstaande afbeelding kan en mag u (heel graag zelfs) op uw website plaatsen, het liefst met een link naar onze website www.ovhz.nl. De zogeheten "footer" is bijvoorbeeld een mooi plekje om de afbeelding te tonen.
Trots lid OVHZ

De afbeelding is in PNG en JPG toegevoegd, de afmeting laten wij graag aan uzelf over.

Uw logo, contactgegevens en website staan overigens ook op onze website op de pagina "Leden". Dit is wellicht ook een goed moment om te checken of alle gegevens nog correct zijn. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden aan: , dan worden de doorgegeven wijzigingen direct voor u aangepast, zodat alle leden u goed kunnen vinden.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep