Aan iedereen die het maar wil horen vertellen wij dagelijks dat wij trots zijn op u als ondernemer in Haarlemmermeer. Met z'n allen zorgen wij ervoor dat deze bloeiende gemeente economisch haar beste beentje voor zet.

Het is voor ons allemaal niet meer dan logisch dat wij elkaar helpen, steunen, voor elkaar in de bres springen en adviseren.

Juist daarom hebben wij bedacht dat het ook goed is deze trots als lid uit te kunnen dragen en hebben wij een vraag of een verzoek.

De onderstaande afbeelding kan en mag u (heel graag zelfs) op uw website plaatsen, het liefst met een link naar onze website www.ovhz.nl. De zogeheten "footer" is bijvoorbeeld een mooi plekje om de afbeelding te tonen.
Trots lid OVHZ

De afbeelding is in PNG en JPG toegevoegd, de afmeting laten wij graag aan uzelf over.

Uw logo, contactgegevens en website staan overigens ook op onze website op de pagina "Leden". Dit is wellicht ook een goed moment om te checken of alle gegevens nog correct zijn. Wijzigingen kunnen doorgegeven worden aan: , dan worden de doorgegeven wijzigingen direct voor u aangepast, zodat alle leden u goed kunnen vinden.