Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Praktijkleren in het MBO

In de loop van 2021 komt, op basis van de steun- en herstelmaatregelen van het kabinet, 63 miljoen euro beschikbaar voor kortdurende bij- en omscholing van werkenden en werkzoekenden via praktijkleren in het mbo. Bij praktijkleren in het mbo wordt werken gecombineerd met het doen van (een deel van) een mbo-opleiding, gericht op het behalen van een praktijkverklaring, certificaat of diploma. Uit de extra middelen worden zowel de kosten voor de mbo-instelling als die voor het leerbedrijf gesubsidieerd.

Hoewel de concretisering van de vergoedings- en subsidieregelingen nog in volle gang is, wil Beroepsonderwijs Bedrijfsleven u graag in een onlinebijeenkomst bijpraten over de hoofdlijnen. In de webinar krijgt u meer informatie over de vormen van praktijkleren in het mbo. U hoort hoe nieuwe medewerkers via kortdurende mbo-trajecten worden omgeschoold, zodat zij inzetbaar zijn in uw organisatie. Daarnaast krijgt u meer informatie over het derde steun- en herstelpakket.

Deze voorlichtingsbijeenkomst is specifiek bedoeld voor leerbedrijven, brancheorganisaties en O&O-fondsen. Ook als u geen erkend leerbedrijf bent, maar wel openstaat voor het opleiden van (nieuwe) werknemers, is de voorlichting interessant voor u. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor een van de webinars. Minimaal twee werkdagen voor de bijeenkomst ontvangt u van ons het programma en de digitale link.

Aanmelden kan hier

 

 

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep