Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Samenwerking

De Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid,  De Symfonie,  BIZ in oprichting Centrum Nieuw-Vennep en  zijn de samenwerking aangegaan om te zorgen voor een sfeervol verlicht centrum van Nieuw-Vennep.

Venneperstraat en gemeente Haarlemmermeer

In het begin was het wel even zoeken; het kostte wat moeite om tot een goed plan te komen met vijf organisaties, elk met hun eigen belangen. We kunnen er trots op zijn dat dit ons zo goed gelukt is. Het begin van iets moois. Ook zijn wij heel blij dat de  bij onze online overleggen aanwezig was, ons bijstond met raad en daad over wat er wel en niet mogelijk was. Door deze goede samenwerking konden we in korte tijd veel realiseren. Daaruit blijkt hoe belangrijk participatie is om zaken voor elkaar te boksen.

Vlaggenmast

Wij hebben samen een mooi budget bij elkaar gekregen waarvan we onze ‘treur’spar kunnen vervangen door een #vlaggenmast. Deze is voorzien van een kerstboom van licht en de rest van het jaar kunnen wij verschillende vlaggen laten wapperen.

Brug ornamenten en kerstbomen

Daarnaast heeft de brug een sfeervolle uitstraling met ornamenten en kerstgroene lichtgevende #croissants. Tot slot staan er op het Venneperplein drie prachtig verlichte kerstbomen om het plaatje compleet te maken.

Met hulp van 

Dit is allemaal mogelijk gemaakt door de hulp van diverse sponsors. Daarom willen wij de volgende organisaties en personen hartelijk danken:  , Wilma Wonen, Paul Bakker,  , Abram Rus van de  en alle andere mensen die meegedacht en meegeholpen hebben.
Er is een mooi begin hebben gemaakt voor een verdere samenwerking in de toekomst. Wij weten dat dit aanstekelijk werkt zodat ondernemingen, inwoners en organisaties zich met elkaar gaan inzetten ten behoeve van een sfeervol en gezellig Nieuw-Vennep waarop trots zijn.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep