Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Jaarlijkse benefietshow GIG Haarlemmermeer

Op 20 december organiseert stichting GIG Haarlemmermeer de dertiende editie van haar jaarlijkse benefietshow. Het succesvolle jongerenproject, dat sinds 2008 een jaarlijks feit is, krijgt dit jaar wel een hele andere invulling vanwege het coronavirus.

GIG 2020 livestream

GIG 2020 wordt een livestream, #GIG@Home, die aan alle regels en voorschriften van het RIVM voldoet. #GIG@Home wordt uitgezonden op YouTube en www.GIG Haarlemmermeer.nl. Net als voorgaande jaren krijgt lokaal, jong, Haarlemmermeers talent een podium en wordt geld ingezameld voor Hospice Bardo en het Adamas Inloophuis. Er komen bijzondere online acts en er wordt geld opgehaald via donaties, een online veiling en online challenges.

Jongeren zetten zich belangeloos in

De organisatie van GIG, bestaat uit jongeren die zich belangeloos inzetten. Samen met vaste partners zoals de Gemeente Haarlemmermeer, de Rabobank, het Cultuurgebouw, de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp (KSH) en tientallen lokale ondernemers zorgt GIG er al tijden voor dat enerzijds jong lokaal talent wordt ontplooid en dat anderzijds geld wordt ingezameld voor de twee goede doelen. De afgelopen jaren was GIG goed voor een opbrengst van meer dan €50.000,- !

Geld inzamelen dmv een veiling

Eén van de manieren waarmee zij dit jaar geld willen inzamelen is een veiling. In samenwerking met Adamas-ambassadeurs Rik Balder van Boekuwzending.com en Peter Rijswijk van Cardsunlimited doen zij nu een oproep aan jullie, de ondernemers van Haarlemmermeer. Veel evenementen zijn dit jaar afgeblazen, maar wij doen er alles aan ons mooie evenement toch door te laten gaan.

Hospice Bardo en Adamas Inloophuis

Er zijn dit jaar veel sectoren die het zwaar hebben, maar er zijn weinig organisaties die jouw hulp harder nodig hebben dan deze twee goede doelen. Om een geldelijke donatie vragen zij dit jaar niet, maar jullie zouden ze enorm helpen als jullie iets kunnen betekenen in de vorm van een artikel of dienst voor onze veiling. Wanneer je bereid bent om GIG Haarlemmermeer te helpen krijg je niet alleen de grote dank van onze organisatie maar ook een vermelding als officiële sponsor van GIG op de website en tijdens het evenement zelf.

Hoe kun je helpen?

Er rest je nu slechts één vraag: Hoe kan ik helpen? Heel simpel, klik op de link hieronder, laat een e-mailadres achter en dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op!

GIG Haarlemmermeer help je hier

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep