Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Coronatest Nieuw-Vennep

Inwoners van Nieuw-Vennep en omstreken kunnen vanaf 23 november 2020 terecht bij techbedrijf inepro, gelegen op het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met snellecoronatest.nl en stelt een ruimte beschikbaar als testlocatie voor de nieuwe coronasneltest.

Uitslag binnen 15 minuten

Deze coronatest is de snelste test voor de regio Amsterdam en Nieuw-Vennep en is goedgekeurd door het RIVM en het OMT. De uitslag van de test is binnen 15 minuten bekend en wordt verstuurd per mail.

Sneltestlocatie

De sneltestlocatie is beschikbaar voor inwoners van Nieuw-Vennep en bedrijven uit de omgeving. Naast de locatie in Nieuw-Vennep is er ook een locatie in Amsterdam in de wijk Buitenveldert.

Online afspraak maken

De sneltesten kunnen alleen worden afgenomen op afspraak welke gemaakt kan worden via de website snellecoronatest.nl. Er zijn twee soorten testen beschikbaar: een antigeen sneltest om te testen of op het testmoment sprake is van een coronabesmetting en een antibody sneltest waarbij de uitslag laat zien of er antistoffen in het lichaam zitten. De antigeen sneltest kost 69 euro, de antibody sneltest 49 euro. Wie beide testen wil doen betaalt 109 euro. 

Voor bedrijven hangt de prijs af van de grootte van de groep medewerkers die getest wordt. Voor het maken van prijsafspraken voor groepen medewerkers kunnen bedrijven mailen naar . De sneltestlocatie is voor particulieren van maandag tot en met zondag geopend van 07:00 uur tot en met 20:00 uur.

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep