Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Ruim 100 boeketten voor Zorgcentrum Westerkim

Veel zorgcentra gaan door een lastige tijd, zo ook de bewoners en het personeel van Westerkim in Nieuw-Vennep. Er is zowel onder bewoners als personeel corona geconstateerd met alle gevolgen van dien. Zorgcentrum Westerkim is weer gesloten, bewoners kunnen niet naar buiten en ook geen familie ontvangen.

OVHZ als motivator

Ondernemersvereniging Haarlemmermeer Zuid (OVHZ) kwam in actie. Al eerder hebben lokale ondernemers zich ingezet om Westerkim te steunen, met bloemen, taart, puzzelboekjes, vis en vele andere attenties. Ook is er geld ingezameld om Wersterkim te voorzien van elektrische duo-fietsen.

Algemeen Directeur Edwin van Arkel van Topbloemen.nl is bijzonder geraakt door de situatie en de inzet van OVHZ en steekt het personeel en de bewoners van Westerkim een hart onder de riem door ruim 100 boeketten te bezorgen. “Lieve bewoners en personeel van Westerkim, een bloemetje in deze moeilijke tijd. Hou vol, we leven met jullie mee.” Aldus Edwin van Arkel.

‘’We zijn allemaal zo blij met de bloemen. Het is een Top actie!’’ aldus welzijnscoach Margriet den Heeten van de Westerkim.

Over Topbloemen.nl 

Edwin van Arkel heeft als passie mensen blij maken met bloemen. Daarom richtte hij in 1999 bloemenbezorgbedrijf Topbloemen op. Dé nummer 1 in bloemen zorgt ervoor dat de klant het boeket naar zijn/haar smaak vindt en dat een van de vijfhonderd lokale bloemisten deze persoonlijk naar hen toe brengt.   

De kwaliteit van de bloemen en de snelheid van bezorgen vallen veel mensen op. Zo is Topbloemen de afgelopen jaren de vaste bloemensponsor geworden van All You Need Is Love (televisieprogramma met Robert ten Brink) en De Leukste Moeder Van Nederland (programma van radiozender 100%NL).

 

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep