NIEUWSBERICHT

Kunt u steun in de rug gebruiken? www.155.nl

De gemeente Haarlemmermeer draagt ondernemers een warm hart toe. Zij vindt het belangrijk om ondernemers, die een wat moeilijkere periode kennen, ook op de juiste wijze te ondersteunen. En bij voorkeur eigenlijk al in een vroeg stadium, want waarom wachten? De juiste ondersteuning geeft u wellicht weer het duwtje in de rug dat u nodig heeft. Als ondernemer staat u er namelijk al vaak genoeg alleen voor. Kortom, kent u op dit moment wat zwaardere tijden (door bijvoorbeeld het wegvallen van een opdrachtgever en/of problemen met acquisitie) en heeft u een professioneel oog nodig om met u mee te kijken? Meld u zich dan vandaag nog kosteloos bij www.155.nl. De gemeente Haarlemmermeer is bij dit landelijke initiatief aangesloten, speciaal voor u als ondernemer. In de praktijk blijkt namelijk dat te lang wachten met ondersteuning vragen, uiteindelijk tot grotere problemen leidt. En dat wilt u toch ook voorkomen? Door met een ervaren ondernemersadviseur in een vroegtijdig stadium te ‘sparren’ over uw bedrijf krijgt u weer goede handvatten en richting waarmee u vooruit kan.

155

155 is een landelijk noodloket (155-red-een-bedrijf), speciaal voor ondernemers die in zwaar weer zijn gekomen. Een professionele ondernemersadviseur kijkt samen met u welke stappen u kunt zetten naar de toekomst. Lianne Harrewijn, Regiomanager West van IMK: “Wij staan ondernemend Haarlemmermeer met onze expertise graag bij. Een groot aantal ondernemers uit de gemeente Haarlemmermeer heeft de weg inmiddels gevonden en is op het goede spoor gezet. Soms door inzet van de gemeentelijke Bbz-regeling (Besluit bijstandverlening zelfstandigen). Maar ook gaat het om andere vraagstukken zoals bijvoorbeeld: acquisitie, marketing en/of financiën.”

Als ondernemer uit gemeente Haarlemmermeer kunt u voor meer informatie tijdens kantooruren direct contact opnemen met het telefoonnummer: 088 999 0 155 óf 24 uur per dag via internet: www.155.nl

-------------