Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Heb jij de Noord- Hollandse wateren de afgelopen maanden bezocht? De Provincie Noord-Holland is benieuwd naar jouw mening en ervaring!

Het wordt steeds drukker op het water

We merken dat het drukker wordt op en aan het water. Daar zijn we blij mee. We willen graagweten wat jullie zoal doen en wat jullie ervaringen zijn. Zo kunnen we de voorzieningen beter op jullie wensen afstemmen. We hebben daarvoor dit onderzoek dat leuk is om te doen.

Doe je mee?

Bezoek de website en doe mee met het onderzoek.

Achtergrond

De Provincie Noord-Holland werkt samen met haar partners, gemeenten en ondernemingen aan een aantrekkelijke bestemming voor recreatie. Waterrecreatie is voor ons belangrijk. Wij zijn immers als provincie helemaal omgeven door water. Wij willen het onze gasten op en aan het water nog leuker maken. In 2020 zien we, mede als gevolg van het Corona-virus, extra veel mensen op en aan het water. Daar zijn we blij mee.

We willen graag weten of de nieuwe en bestaande waterrecreanten tevreden zijn over onze provincie, welke activiteiten zij doen, wat ze daarvan vinden, wie ze zijn en wat voor verbeteringen en veranderingen ze zien. Voor 2020 envoor de jaren daarna.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep