Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

The Guts Award

Het jaarlijkse evenement van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid gaat dit jaar gewoon door, ongeacht de nog te nemen maatregelen vanuit de overheid. Op 1 oktober krijgen sprekers door middel van een online stream de kans hun kennis over te dragen. ‘Vrouwen met het meeste lef’ kunnen vanaf nu ingeschreven worden. 

Online stream van de award show

Afhankelijk van de maatregelen die er op 1 oktober gelden, zal de uitreiking van de award (gedeeltelijk) online plaatsvinden. Middels een webinar krijgen de sprekers alsnog een podium, waarbij het hoofdonderwerp innovatie en tonen van lef is. Zo kan de awarduitreiking gewoon doorgaan.

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid

The Guts Award is een initiatief van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Het evenement vindt plaats op donderdag 1 oktober 2020 tussen 16.00 en 18.00 uur. In de lustrumeditie staat de powervrouw met lef wederom in de schijnwerpers. Tijdens deze uitreiking worden er diverse presentaties gegeven door vakprofessionals om ondernemers te inspireren. Ben of ken jij een vrouw met lef? Je kunt haar opgeven om in aanmerking te komen voor deze award, waarmee de winnares niet alleen een prachtige prijs, maar ook een prachtige kans krijgt om haar bedrijf in de media te krijgen.

 Guts award

Over The Guts Award

Sinds de oprichting is The Guts Award uitgegroeid tot een bekend evenement in de regio waar mannen en vrouwen die aantoonbaar lef hebben getoond een podium krijgen. De voorgaande edities trokken een groot nieuwsgierig en ondernemend publiek. Business Park Nieuw-Vennep Zuid is initiatiefnemer van dit evenement en laat middels deze awards jaarlijks zien wat de kansen en mogelijkheden van het park zijn om je als bedrijf op een fantastische plek te vestigen. De organisatoren zoeken sprekers op die ‘op het randje zitten’; mensen die op bepaalde manier lef getoond hebben, ondernemend zijn geweest en daarvan zeer veel geleerd hebben. Levenslessen die de moeite waard zijn om te delen. Zo stonden eerder Nilab Yonousi, Dirk Scheringa en Fred Teeven als key-note op het podium. Winnaars van eerdere edities zijn: ATN Beveiliging (2016), Inepro (2017), Clusius Dutch Tulip Vodka (2018) en Andrea van der Graaf (2019).

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep