Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Ben jij startup, scale-up, innovatief MKB-er of een MKB-er zonder kredietrelatie bij een bank?

Vanaf 29 april treedt er een speciale regeling in werking voor startups en scale ups en innovatieve MKB-bedrijven vanwege de coronacrisis. Deze regeling is wellicht ook geschikt om gebruik van te maken voor een aantal van onze Haarlemmermeerse bedrijven.

Innovatiefonds Noord Holland

De regeling wordt in onze provincie uitgevoerd door het Innovatiefonds Noord-Holland, daar kunnen deze bedrijven terecht voor meer informatie en aanmelden.

Aanmelden voor bedrijven in Haarlemmermeer

https://innovatiefondsnoordholland.nl/ 

Corona Overbruggings Lening (COL)

Groeibedrijven een aanvraag indienen voor een speciaal overbruggingskrediet, de zogenaamde Corona-Overbruggingslening (COL). Dit kan bij de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s), die deze regeling op verzoek van het kabinet uitvoeren. Dit overbruggingskrediet voor startups, scale-ups en innovatieve mkb’ers, waarvoor het kabinet zelf in eerste instantie 100 miljoen euro beschikbaar stelt, is eerder deze maand al door het kabinet aangekondigd.

De COL is één van de aanvullende maatregelen om ondernemers te ondersteunen vanwege de economische gevolgen van het coronavirus en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de ROM’s en Techleap.nl.
Zie de volgende links:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/04/25/coronavirus-overbruggingskrediet-gericht-op-startups-en-scale-ups-vanaf-29-april-beschikbaar (informatie vanuit rijk)

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep