Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Etenbrengen.nl: online horeca platform

Je zal maar verplicht je deuren hebben moeten sluiten. Een branche waarbij de gast centraal staat, mag geen gasten meer ontvangen. Even compleet de omgekeerde wereld, maar de realiteit voor alle ondernemers in de horeca-branche.

Dat deed twee van de OVHZ (CopyPartners & JACCS) bewegen om een website op te zetten voor deze getroffen branche. Maar wel met een duidelijke visie naar de toekomst; want als wij iets doen, dan doen wij dat goed!

Opgezet voor de horeca

Etenbrengen.nl is uitsluitend voor de horeca, wij richten ons op de ondernemers. Op de website vind je een lijst van restaurants, lunchrooms, barista’s, etc., waar elk restaurant meer kan laten zien dan alleen gerechten. Denk aan contactgegevens, mooie foto’s, een leuke tekst of zelfs een video. Elke ondernemer kan zich op zijn of haar eigen manier presenteren, daarvoor is dit online platform en maakt het uniek.

Uiteraard vergeten wij de consument niet, juist zij moeten gebruik gaan maken van dit platform. Ook voor hen komen zoekfilters, zodat zij kunnen kiezen tussen bv. pizza of chinees in een bepaalde plaats.

Kosten per transactie, geen % van jouw omzet

Via dit platform kunnen ondernemers nu al hun bedrijf presenteren en voor klanten een bestelmogelijkheid voor het afhalen of laten thuisbezorgen van maaltijden aanbieden. Zonder investering! De transactie wordt gefaciliteerd door etenbrengen.nl en die transactie kost geld. Dat is een vast bedrag van € 0,50 incl. BTW per transactie, onafhankelijk van het totaalbedrag van de bestelling.

Het maakt ons ook niet uit of iemand nu een maaltijd besteld voor 2 personen of voor 10 personen, dat maakt namelijk de transactie niet ingewikkelder. Betalen kan per iDeal, maar desgewenst ook bij de ondernemer zelf tijdens het afhalen.

Hoe ziet de toekomst van etenbrengen.nl er uit?

Het platform is snel en eenvoudig opgezet zodat op dit moment elke ondernemer snel een weekmenu online aan kan aanbieden aan klanten. Maar op korte termijn gaan wij meer opties toevoegen aan de bestelmogelijkheid, zoals het bestellen voor een familielid.

Uiteindelijk gaan wij als non-profit organisatie doorgroeien naar een landelijk horeca-platform, met functionaliteiten als:

  • online een tafel reserveren
  • de opbouw van jouw eigen mailinglist
  • reviews verzamelen
  • vormgeving en/of drukwerk
  • menukaart in jouw eigen huisstijl
  • vacatures
  • etc..

Benieuwd naar het online platform? www.etenbrengen.nl

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep