Samenwerkingen komen tot stand via OVHZ. Ook Attingo Datarecovery Nederland B.V. en Piersma.COM slaan de handen ineen om iedere ondernemer te helpen en te adviseren.

Op de websites van beide leden is te lezen hoe zij deze samenwerking gaan invullen. De heren Robbert Brans en Niels Piersma kwamen elkaar tegen tijdens één van de evenementen van de OVHZ. Daar volgde een goed gesprek en is snel de daad bij het woord gevoegd en is er een afspraak gemaakt. Met als doel: Wat kunnen wij voor elkaar betekenen en hoe kunnen wij onze klanten nog beter helpen en adviseren. Door onze kennis te delen en klanten door te kunnen sturen naar de beste datarecovery specialist en de kundigste ICT-business partner. Zij weten van elkaar dat klanten de beste service krijgen, simpelweg omdat de expertise groot is bij beide ondernemingen.

Er volgde een ferme handdruk en een gezamenlijk persbericht werd verstuurd en gedeeld via de diverse social media kanalen. Een prachtige toekomstbestendige samenwerking werd een feit!