Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin

Header_2022_januari.jpg
Header_2022_januari_1.jpg
Header_2022_januari_2.jpg
Header_2022_januari_3.jpg
Header_2022_januari_4.jpg
Header_2022_januari_5.jpg
previous arrow
next arrow

Samenwerkingen komen tot stand via OVHZ. Ook Attingo Datarecovery Nederland B.V. en Piersma.COM slaan de handen ineen om iedere ondernemer te helpen en te adviseren.

Op de websites van beide leden is te lezen hoe zij deze samenwerking gaan invullen. De heren Robbert Brans en Niels Piersma kwamen elkaar tegen tijdens één van de evenementen van de OVHZ. Daar volgde een goed gesprek en is snel de daad bij het woord gevoegd en is er een afspraak gemaakt. Met als doel: Wat kunnen wij voor elkaar betekenen en hoe kunnen wij onze klanten nog beter helpen en adviseren. Door onze kennis te delen en klanten door te kunnen sturen naar de beste datarecovery specialist en de kundigste ICT-business partner. Zij weten van elkaar dat klanten de beste service krijgen, simpelweg omdat de expertise groot is bij beide ondernemingen.

Er volgde een ferme handdruk en een gezamenlijk persbericht werd verstuurd en gedeeld via de diverse social media kanalen. Een prachtige toekomstbestendige samenwerking werd een feit!

 

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep