Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Haarlemmermeer On Stage, beroepsoriëntatie voor ruim 850 vmbo-leerlingen! Een mooie gelegenheid om de arbeidsmarkt van de toekomst te ontmoeten!

Graag wil ik jullie uitnodigen om mee te doen met al uw mooie beroepen binnen uw organisatie.  Hét lokale project vóór Haarlemmermeer dóór Haarlemmermeer, een samenwerking tussen onderwijs, gemeente en ondernemers!

De onderstaande trailer laat u in een 3 minuten zien wat de bedoeling is:

On stage in de praktijk

Hoe werkt het?

Tijdens Haarlemmermeer On Stage op dinsdag 3 maart 2020 in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep ontmoet u de leerlingen persoonlijk. U vertelt hen meer over het vak van u als professional. Zijn ze enthousiast geworden? Dan bezoeken zij uw onderneming op 19 maart 2020  tijdens een werkbezoek op de Doe Dag! Hier maakt u meteen afspraken over op 3 maart.

Helpt u mee?

Vakfocus en toekomstperspectief vormen een belangrijke motivatie voor jongeren tijdens de middelbare schooltijd. Zij moeten al op jonge leeftijd belangrijke keuzes maken. U kunt hen hierbij helpen door toekomstdromen te delen en meer over uw beroep te vertellen. Enthousiasmeer ze en misschien worden het uw toekomstige collega’s!

Aanmelden: www.haarlemmermeeronstage.nl  Meldt u geheel kosteloos aan als beroepsbeoefenaar.

Projectleider: Marlies de Back,  / mob: 06-46347301

 
 

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep