Haarlemmermeer On Stage, beroepsoriëntatie voor ruim 850 vmbo-leerlingen! Een mooie gelegenheid om de arbeidsmarkt van de toekomst te ontmoeten!

Graag wil ik jullie uitnodigen om mee te doen met al uw mooie beroepen binnen uw organisatie.  Hét lokale project vóór Haarlemmermeer dóór Haarlemmermeer, een samenwerking tussen onderwijs, gemeente en ondernemers!

De onderstaande trailer laat u in een 3 minuten zien wat de bedoeling is:

Hoe werkt het?

Tijdens Haarlemmermeer On Stage op dinsdag 3 maart 2020 in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep ontmoet u de leerlingen persoonlijk. U vertelt hen meer over het vak van u als professional. Zijn ze enthousiast geworden? Dan bezoeken zij uw onderneming op 19 maart 2020  tijdens een werkbezoek op de Doe Dag! Hier maakt u meteen afspraken over op 3 maart.

Helpt u mee?

Vakfocus en toekomstperspectief vormen een belangrijke motivatie voor jongeren tijdens de middelbare schooltijd. Zij moeten al op jonge leeftijd belangrijke keuzes maken. U kunt hen hierbij helpen door toekomstdromen te delen en meer over uw beroep te vertellen. Enthousiasmeer ze en misschien worden het uw toekomstige collega’s!

Aanmelden: www.haarlemmermeeronstage.nl  Meldt u geheel kosteloos aan als beroepsbeoefenaar.

Projectleider: Marlies de Back,  / mob: 06-46347301