Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

De ondernemers in de Haarlemmermeer staan weer op scherp, want de inschrijving voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer is voor de 13e keer van start gegaan. Tot 27 september 17.00 uur kunnen ondernemers en bedrijven met vijf of meer medewerkers die gevestigd zijn in de Haarlemmermeer aan deze prestigieuze competitie meedoen. In november zullen vier bedrijven te horen krijgen dat zij tot de genomineerden behoren. Op vrijdagavond 13 december zal vervolgens de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt tijdens het MeerBusiness Ondernemersgala 2019, dat plaats zal vinden in het Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp. De winnaar ontvangt zijn of haar prijs uit handen van de nieuwe burgemeester van Haarlemmermeer, Marianne Schuurmans-Wijdeven.

Initiatiefnemers Ondernemersprijs Haarlemmermeer

Hoe meld je een onderneming aan

Alle deelnemers moeten bij aanmelding een vragenlijst invullen, waarbij zij duidelijk zullen moeten motiveren waarom zij denken voor de prijs in aanmerking te komen. Vervolgens beoordeelt een onafhankelijke jury de inzendingen vanuit verschillende invalshoeken. Daarbij wordt kritisch gekeken naar zaken als: strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële prestaties, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Inschrijvingen en de aanvraag van de vragenlijst verlopen via .

Winnaar Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2018

Drukkerij Groen is de winnaar van vorig jaar, het is ieder jaar opnieuw een enerverende strijd. Verliezers kennen ze niet, alleen maar winnaars. Op de officiële gala-avond op vrijdag 13 december wordt de winnaar bekend gemaakt. In het Novotel Amsterdam Schiphol Airport zal het chique gala plaatsvinden, waar het u aan niets zal ontbreken.

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep