Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

U wilt toch ook weten hoe de toekomst van de bedrijventerrein Pionier eruit ziet?

Er zijn al zoveel plannen en komende ontwikkelingen, de grond van Van Groningen komt vrij, voor het Argo terrein zijn al plannen in de maak en ook voor het Stork pand is men druk in gesprek over de ontwikkeling hiervan. Allemaal ontwikkelingen waar u als ondernemer op de Pionier vanaf zou moeten weten en niet onbelangrijk, waarvoor u op dit moment de toekomst kunt bepalen.

Participatie Commissie

Het vormen van een BIZ (Bedrijven Investeringszone), waarvan u al enige jaren informatie hebt ontvangen, heeft op dit moment te weinig draagkracht. Waardoor uw stem naar de Gemeente Haarlemmermeer verloren dreigt te gaan. OVHZ neemt graag het voortouw voor haar leden tot het vormen van een participatie commissie, waarin wij ook u zullen vertegenwoordigen. Zodat iedereen op de hoogte is van de plannen binnen het ontwikkelingsgebied waarin u op dit moment onderneemt. De participatiecommissie gaat het verplichte participatieproces van Gemeente Haarlemmermeer volgen. Zij hebben daar een belangrijke stem in. Zodoende kunnen alle plannen ingezien worden, nog voordat daarvoor een vergunning wordt verstrekt.

  • Kans om plannen te bespreken voordat deze definitief zijn
  • Waarom lijdzaam afwachten, als we samen tot nog betere en mooiere resultaten kunnen
    komen? Met een participatie commissie zorgen we voor een inbreng die voor u allemaal,
    zowel zakelijk als praktisch, nuttig is. Samen praten we mee in alle fases:
  • Conceptplannen van de gemeente
  • Voorontwerpen van de ontwikkeling
  • Definitieve ontwerpen van de plannen

Inbreng kan alleen door te verenigen


De toekomst en de weg hiernaartoe ligt in uw eigen handen, waarbij OVHZ het voortouw neemt tot het vormen van “Participatie Commissie Pionier”. In de toekomst wilt u misschien uw grond verkopen, waardoor het gezamenlijk aanstellen van een rentmeester of vastgoed advocaat u aardig wat extra euro’s zou kunnen opleveren. Ook brengt het ontwikkelen nog wel wat uitdagingen met zich mee, heeft u al gedacht aan geluidsoverlast, zwaar transport overlast en bijvoorbeeld parkeeroverlast?

Grote ontwikkelaars tegen kleine ondernemingen

Daar er 170 kleine en middelgrote bedrijven ondernemen op bedrijventerrein Pionier is het verstandig om gezamenlijk 1 grote te worden door te vereniging. Wij kunnen niet hard genoeg roepen dat het nu echt de tijd is om samen te werken om het maximale resultaat voor u en voor Nieuw-Vennep eruit te kunnen halen. Alleen staan tegenover de grote partijen is een positie die u kunt vermijden, door een mooie samenwerking te creëren.

Zitting nemen en samenwerken


Vindt u het ook belangrijk om samen te werken? Wij geven u nu de mogelijkheid om deel te nemen aan de Participatie Commissie Pionier. OVHZ zal hierin een belangrijk belang hebben voor haar leden. Wij zoeken hiervoor dan ook een aantal “kar-trekkers” die graag mee willen praten bij de gemeente en ontwikkelaars.

OVHZ contactpersoon is Edwin Beentjes, heeft u vragen dan mailt u naar ,
wij zullen de vragen die u heeft zo snel mogelijk beantwoorden.

Voor alle ondernemers hebben wij een informatie flyer gemaakt die u kunt downloaden.

bedrijventerrein Pionier

 

Bent u al lid van OVHZ?


Dan vertegenwoordigen en adviseren wij u zoals gewoonlijk . Bent u met uw onderneming nog geen lid? Dan is nu het moment om u aan te melden als lid, zodat wij verenigd zijn en de juiste stem hebben richting Gemeente Haarlemmermeer met betrekking tot de ontwikkeling van bedrijventerrein Pionier. Aanmelden kan via deze link. Een lidmaatschap levert u veel en nuttige contacten op voor nu en in de toekomst.

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep