Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Autobedrijf Langenkamp & Van Steen en Dero Groep hebben contact gezocht met OVHZ waarbij op 7 maart j.l. een gesprek tot stand is gekomen met de gebiedsmanagers van Gemeente Haarlemmermeer. Er is namelijk een situatie ontstaan doordat het riool niet is aangesloten, welke zorgt voor grote problemen bij de daar gevestigde bedrijven.

Dat de situatie complex is, dat is duidelijk, daar de ontwikkelaar failliet is gegaan hier gecommuniceerd moet worden met de currator. Inmiddels is er sprake van een impasse, waardoor de ondernemers het (vieze) water tot aan de lippen staat en genoodzaakt zijn om voor klanten en personeel dixies neer te zetten en wekelijks de putten leeg te laten pompen.

Voorzitter Ben Perdaan heeft hierin zoveel mogelijk partijen bijelkaar gekregen, om in ieder geval tot een tijdelijke oplossing te komen. Inmiddels is er een brief gestuurd naar Mariette Sedee, wethouder ruimtelijke ordening, met een dringend verzoek tot communicatie en actie.

OVHZ helpt in dit soort gevallen en vele andere haar leden graag en zo goed mogelijk binnen de mogelijkheden en contacten die wij hebben. Wij streven altijd naar open en eerlijke gesprekken, om alle uitdagingen voor alle partijen helder te krijgen. 

Spoorzicht riool sixie 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep