Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

 

Wij hebben nieuws! Ons nieuws delen graag en regelmatig op onze spiksplinternieuwe website en de social media kanalen (Facebook en LinkedIn).  Inmiddels zijn wij ook druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuw magazine. Gemaakt voor en door ondernemers uit Haarlemmermeer Zuid, waar uw en ons nieuws samen komen.
 
De naam van het magazine gaat ZuidPost zijn, met interessante, boeiende, leesbare, relevante en persoonlijke verhalen waar we trots op zullen zijn. Een fijn magazine, waar wij u hopen te verbazen over de inhoud en niet kunt wachten tot de volgende editie!
Zuidpost
 
Een klein tipje van de sluier:
We hebben Piet van Straalen bereid gevonden om voor iedere uitgave een column te schrijven. Gevat en recht voor z'n raap!
Tips & Tricks voor ondernemers.
In het item “Up Close & Personal” zal een lokale ondernemer het hemd van het lijf worden gevraagd over het hoe en waarom van ondernemen.
Uiteraard stellen we onze nieuwe leden ook voor in het magazine op een speelse en ongedwongen manier.
 
Natuurlijk gunnen we ook u de kans om uw bedrijf een plekje te geven in ZuidPost! Dit kan omdat u iets interessants heeft voor op het “prikbord”, u een redactioneel stuk wilt plaatsen of u fantastisch nieuws heeft wat u graag met Haarlemmermeer Zuid deelt.  U mag uiteraard ook een advertentie plaatsen om aan uw naamsbekendheid te werken.
 
We zetten graag alle tarieven op een rijtje:
 
Kwart pagina: € 125,--
Halve pagina: € 250,--
Hele pagina: € 500,--
 
De eerste ZuidPost zal begin juni worden verspreid. De uiterste inleverdatum voor zowel redactionele artikelen als advertenties is 20 april.
 
Meer informatie: of 06 1500 6252

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep