Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

Landbouwvoertuigen buiten de bebouwde kom

Trekkers en andere landbouwvoertuigen hadden vaak geen keuze dan door het centrum van Nieuw-Vennep te moeten rijden om het land te bereiken. Dit zorgde voor onveilige situaties die vermijdbaar zijn door het openstellen van een aantal wegen buiten de bebouwde kom.

 Op proef per 1 januari 2019 tot 1 januari 2020

Onze commissie verkeer heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Samen met LTO Haarlemmermeer hebben Ben Ham en Rob Blom gesprekken gehad bij Gemeente Haarlemmermeer over het gebruik van de Noordelijke Randweg en de Spoorlaan tbv landbouwverkeer. Vanaf 1 januari mag er, op proef, gebruik worden gemaakt van de Noordelijke Randweg, tussen de IJweg en de Spoorlaan.  En ook de Spoorlaan, tussen de Noordelijke Randweg en de Venneperweg.  

Geen overlast

De overlast voor overige verkeersgebruikers is tot een minimum beperkt doordat er tijden zijn afgesproken.

Maandag t/m vrijdag: Tussen 09:00 en 15:00 uur en tussen 19:00 en 07:30 uur

Weekeinden: Gehele dag.

De tijden zijn in goed overleg vastgesteld, waarbij rekening is gehouden met de spitstijden op de beide wegen. "Landbouwers starten over het algemeen voor 07:00 uur en stoppen voor 15:00 uur" aldus Ben Ham, die zichtbaar trots is op het resultaat wat is bereikt. "Gesprekken met Gemeente Haarlemmermeer waren altijd constructief en er werd uitstekend naar ons geluisterd. Een mooie samenwerking waar goede en open communicatie de basis is geweest.".

 

 

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep