Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin
Header2.jpeg
Header4.jpeg
Header1.jpeg
Header3.jpeg
previous arrow
next arrow

 Voorzitter Ben Perdaan op OVHZ-nieuwjaarsbijeenkomst:

‘Er zijn in 2019 voor ons dorp belangrijke aandachtspunten’

DSC 1718
OVHZ-voorzitter Ben Perdaan (r) met ondernemerswethouders Ap Reinders (l) en Marja Ruigrok en OH-voorzitter Dick Hulsebosch. Foto: Robert Joore. 

Tekst: Jan van Grondelle

Nieuw-Vennep – In zijn eerste speech tijdens de afgelopen zaterdagavond (05-01-2019) georganiseerde traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid, tipte voorzitter Ben Perdaan meteen wat heikele punten aan waarvoor hij vooral aandacht vroeg aan de aanwezige wethouders Ap Reinders (HAP) en Marja Ruigrok (VVD): “Ons dorpscentrum is al jarenlang een zorgenkindje omdat de nieuwbouwplannen veel te traag gaan. Hoofddorp mag dan wel de ‘hoofdstad’ zijn maar Nieuw-Vennep moet binnen het Raadhuis niet uit het oog worden verloren.”

Perdaan toonde zich verheugd over de grote opkomst van de verenigingsleden alsmede de aanwezige wethouders Marjolein Steffens (HAP), Jurgen Nobel (VVD) en de collega’s Marja Ruigrok en Ap Reinders, waarvan de laatste twee in hun portefeuille respectievelijk Economie/Innovatie/Bedrijventerreinen en Economie/Ondernemerschap/Dienstverlening aan bedrijfsleven hebben: “Fijn dat u er bent want voor 2019 kunnen wij zondermeer uw steun gebruiken, zeker als het gaat om het project Nieuwe Kom, waarvoor wethouder Mieke Booij (PvdA) verantwoordelijk is.”

Parels in Nieuw-Vennep

Maar Perdaan meldde met trots dat er diverse nieuwe leden het afgelopen jaar tot de OVHZ zijn toegetreden waardoor de ondernemersvereniging zich als vanouds krachtig in de polder kan blijven manifesteren: “Hoe kan het ook anders met zo’n prachtig Bedrijvenpark-Zuid en de positie van Bedrijventerrein Spoorzicht. Maar we kijken natuurlijk ook uit hoe de locatie Pionier zich gaat ontwikkelen en dat kan natuurlijk het best als er gebruik van de zogenaamde BIZ-regeling kan worden gemaakt waarbij met extra overheidssubsidie een hoge kwalitatieve uitstraling op dit soort locaties wordt gegarandeerd. Als OVHZ zullen wij daar actief aan meewerken. De verwachtingen voor het te ontwikkelen Marktgebouw in het centrum zijn hoog gespannen en wij hopen dat de verantwoordelijke wethouders daar tempo in maken. Het nieuwe Medisch Centrum is een extra pareltje in ons dorp. Daar zijn wij erg blij mee.” De culinaire hapjes als ‘walking dinner’ van het horecateam De Rustende Jager onder leiding van Marcel en Eline de Jong vielen letterlijk in de smaak tijdens deze drukbezochte nieuwjaarsreceptie. Het werd een stijlvolle en gezellige start van het nieuwe ondernemersjaar.

MKB Nederland  

Amsterdam Economic Board

OPHP

 

 

ZuidPost is ook online te lezen

ZuidPost

Postadres
Postbus 67
2150 AB  Nieuw-Vennep

KvK 40595334

Vestigingsadres
(géén bezoekadres)

Hoofdweg 1308
2153 LS  Nieuw-Vennep