Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin

Genderneutrale Kerstworkshop

Van 14 Dec 2021 19:30 tot 22:00

Het is inmiddels een traditie dat wij jaarlijks een OVHZ kerststuk maken. Dit jaar genderneutraal en hybride omdat iedereen van harte welkom is om creatief bezig te zijn en met een prachtig, zelfgemaakt kerststuk naar huis of kantoor mag gaan.

Natuurlijk waren wij van plan om weer samen te komen en onder het genot van een hapje en een drankje een kerststuk te maken, maar helaas moet u voor de tweede keer op rij zelf voor de catering zorgen.

U kunt uw workshop pakket vanaf nu reserveren via de onderstaande link in de oranje balk en wordt aangeboden door de OVHZ aan leden en partners van leden, uiteraard staat het u vrij om deze unieke hybride ervaring ook aan een medewerker weg te geven. Er mag één pakket per lid besteld worden, wilt u extra pakketten bestellen, neem dan contact op via .

Vanaf 13 december kunnen de pakketten opgehaald worden bij Tuincentrum Suidgeest aan de Hoofdweg 1432 die klaar liggen op vertoon van de bevestigingsmail die u van ons ontvangt.

Alle inschrijvers ontvangen voor 13 december een video met instructies via de mail. U gaat een prachtig kerststuk maken onder leiding van een creatieve "bloemsierkunstenares" die alles zal vertellen over het te gebruiken kerstgroen, de opmaak, de verzorging en het maken van de mooiste creatie.
 
Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het kerststuk te maken!

In verband met het beperkte aantal pakketten en de populariteit van deze workshop raden wij u aan om snel in te schrijven.
Wees er dus snel bij want vol = vol

Voor vragen met betrekking tot de inschrijving mailt u naar
 ovv Kerststuk OVHZ

 
krans