In beweging voor Adamas | Sloepknoeien

Van 25 Aug 2022 17:00 tot 20:00

OVHZ leden komen in actie om geld op te halen voor Adamas Inloophuis en gaan roeien of peddelen voor het goede doel in teams van 2 personen! Per persoon gebruik je 1 peddel, dus teamwork is wel vereist. Wil je graag meedoen, maar heb je geen collega beschikbaar? Schrijf je dan gewoon in, wij zorgen dan voor een roeimaatje.

We starten bij Grand Cafe De Bulls bij het bruggetje en roeien met tijdwaarneming voor het terras langs en weer terug (ongeveer 100 meter).

Sponsorbijdrage

Inschrijving per team van 2 personen: € 50,--
Inschrijving per persoon : € 25,--

De deelnemende teams gaan om en om starten, Leo van der Kolk verzorgt de starttijden en de tijdregistratie. Het snelste roeiteam wint eeuwige roem en een unieke handgemaakte bokaal.

Doe je niet mee, maar kom je wel kijken, aanmoedigen en borrelen? Schrijf je dan in voor de borrel.

Leden zijn uiteraard van harte welkom en de gespreksstof vaart op het water! Natuurlijk kun je ook gokken op welk team de winnaar is, daarmee sponsor je Adamas Inloophuis en ga je zelf misschien wel met de bokaal naar huis. De dames van Adamas Inloophuis lopen langs om jouw gokje te noteren, de inzet is per gokje € 5,--. Waar je het winnende team plus de doorkomsttijd kunt gokken.

Zowel de winnaars van de roeiwedstrijd als de winnaar van de weddenschap gaan met een bewijs van winst naar huis of naar kantoor.