Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin

Kerstborrel

Van 16 Dec 2021 17:00 tot 20:00

Namens OVHZ willen wij u bedanken voor het bijzondere afgelopen jaar waar leden alle zeilen hebben moeten bijzetten. Graag zouden wij het jaar gezamenlijk afsluiten en proosten op het feit dat wij 2019 in de geschiedis kunnen zetten als een enerverend jaar, waarin het onverwachte ons flexibel maakte en waar wij elkaar altijd weer hebben kunnen vinden. Daarom bent u dan ook uitgenodigd voor een kerstborrel. Deze keer zal dit plaatsvinden bij de VanZantenHal.

Speciaal voor leden van de OVHZ zal er een zaal feestelijk worden ingericht, zodat wij in de kerstsfeer blijven. Uiteraard wordt er gezorgd voor passende en smakelijke hapjes en drankjes.

Zoals u van ons gewend bent zullen wij ook, namens de leden, een goed doel blij maken met een financiële bijdrage. Dit jaar vragen wij geen bijdrage voor het diner, maar wel voor het gekozen goede doel. Bij aanmelding vragen wij een bijdrage van € 10,-- per persoon, welke u direct bij aanmelding kunt voldoen. De factuur ontvangt u hiervan later per mail.

Het belooft een enerverende avond te worden, wij lanceren namelijk ook de vierde editie van de ZuidPost. Een magazine gemaakt voor en door alle ondernemers, waar persoonlijke verhalen en zakelijke successen verteld worden.