Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin

Feestelijke kerstborrel

Van 12 Dec 2019 17:00 tot 20:30

Namens OVHZ willen wij u bedanken voor het geweldige afgelopen jaar wat wij samen met onze leden hebben gehad. Wij hopen erop dit in het nieuwe jaar weer op hetzelfde niveau te kunnen blijven voortzetten. Graag zouden wij het jaar gezamenlijk afsluiten en daarom bent u dan ook uitgenodigd voor een kerstborrel. Deze keer zal dit plaatsvinden bij de Van Zanten Hal.

Speciaal voor leden van de OVHZ zal er een zaal feestelijk worden ingericht, zodat wij in de kerstsfeer blijven. Uiteraard wordt er gezorgd voor een passende, smakelijke en eenvoudige maaltijd en drankjes.

Zoals u van ons gewend bent zullen wij ook, namens de leden, een goed doel blij maken met een financiële bijdrage. Dit jaar vragen wij geen bijdrage voor het diner, maar wel voor het gekozen goede doel. Bij aanmelding vragen wij een bijdrage van € 10,-- per persoon, welke u direct bij aanmelding kunt voldoen. De factuur ontvangt u hiervan later per mail.

Het belooft een enerverende avond te worden, wij lanceren namelijk ook de tweede editie van de ZuidPost. Een magazine gemaakt voor en door alle ondernemers, waar persoonlijke verhalen en zakelijke successen verteld worden.