Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Lid worden  |  Contact  |  facebook  Linkedin

Ondernemersborrel Concours Hippique

Van 14 Jun 2019 16:00 tot 19:00

Ondernemersborrel tijdens Concours Hippique Haarlemmermeer

Na het succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer een ondernemersbijeenkomst georganiseerd tijdens het Concours Hippique Haarlemmermeer. Een ideale gelegenheid om met collega ondernemers uit ‘groot’ Haarlemmermeer van gedachte te wisselen, te netwerken of te genieten van de activiteiten op het concours.
De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 14 juni in de VIP tent van het Concours Hippique Haarlemmermeer en begint om 16.00 uur. De officiële opening zal rond de klok van vijf uur plaatsvinden.

De prachtig ingerichte VIP tent onder de bomen in het Haarlemmermeerse bos biedt de ideale setting voor het aangaan van nieuwe contacten en versterken van bestaande relaties. Natuurlijk rekenen we op een stralend zonnetje zodat u ook vanaf het terras van al het moois kunt genieten.
De VIP accommodatie biedt uitzicht op de hoofdpiste van het Concours Hippique waar vrijdagmiddag de springwedstrijden in volle gang zijn.
Het officiële gedeelte van de bijeenkomst eindigt om 19.00 uur. Op het Concours terrein zullen daarna nog diverse activiteiten gaande zijn met onder meer live-muziek, een Foodtruck Festival, Junivest en ook de Bar Hippique is natuurlijk geopend.
Aanmelden kan via mail .

De ondernemersavond wordt mede mogelijk gemaakt door meerdere van onze sponsoren.
Zonder JAN Accountants en Rabobank was deze bijeenkomst niet mogelijk geweest.
Kragtwijk Catering voorziet ons van vele lekkernijen en de Wijnzaak en InBev verzorgen de drankjes.